Siden opdagelsen for mere end 3000 år siden, er Aloe Vera med held blevet anvendt i forskellige behandlinger. Der er næsten 300 typer, men kun få har fordelagtig virkning på menneskekroppen. Den mest fremragende art kaldes Aloe Miller. Den rene Aloe indeholder 200 aktive ingredienser, herunder 20 mineraler, 18 aminosyrer og et dusin vitaminer. Aloe Vera er en af moder naturs mest mirakuløse kreationer! Miraklet skal søges ikke alene i planten, men også i den menneskelige krop. Vi er i stand til at regenerere os selv efter flere årtiers sygdom – de selvhelbredende mekanismer starter op, hvis de nødvendige næringsstoffer er til stede. Det er her, Aloe Vera kan hjælpe os. I tilfælde af ethver sundhedsproblem er en primær opgave at afgifte og rense kroppen.

Udover plantens celle-vævs regenererende, cirkulation forstærkende og immun system boostende egenskaber har andre egenskaber også vist sig som fx: anti-viral, anti-bakteriel, svampedræbende, biocidholdige, anti-inflammatoriske, hæmostatiske og smertestillende egenskaber. Behandling af allergi med Aloe Vera har også vist positive resultater.

Vi kan støde på en række Aloe Vera produkter hver dag, men det gør en forskel, hvilke aloe produkter, du vælger, hvordan vi behandler, transporterer og forarbejder (… osv.) produktet.
Takket være banebrydende teknologi indeholder Alveola produkter ikke tilsat vand, kunstige farvestoffer og smag forstærkere. Alveola Kft. blev grundlagt for ti år siden med det specifikke formål at hjælpe dem, der ønsker en sund livsstil samt støtte kosmetologers daglige arbejde med kvalitetsprodukter. Den strenge og obligatoriske kvalitetskontrol sikrer konstant ensartethed og enestående standarder for Alveola produkter.
I de sidste par tusinde år er Aloe Vera blev behandlet og anvendt på forskellige måder: de tørrede blade blev malet eller kogt eller de blev endda ristet i åben ild. Dog fandt nogle den bedste fremgangsmåde og knuste Aloe bladene og dermed skabte den optimale teknologi til udvinding af Aloe gel i moderne tider. Teknologien i ​​vores produkter gør det muligt for Aloe at nå kunden i hele dens renhed, konsistens og naturlighed.


Fordelene ved Aloe Vera produkter:

• Fremstillet af udvalgte Aloe Barbadensis Miller (Aloe Vera) blade.
• Top kvalitets fremstillings procedure ved hjælp af en patenteret metode
• Første klasses konserverings metode
• Løbende kvalitetskontrol
• Farve ensartethed
• En bred vifte af naturligt forekommende ingredienser, suppleret med aloe polisaccharides (glucomannaner)
• Fri for emodin og aloin (ansvarlig for den udrensende effekt)
• Kontrolleret mikroflora
• Forlænget lagrings tid


Copyright © alveola.hu