I de sidste par tusinde år er Aloe Vera blev behandlet og anvendt på forskellige måder: de tørrede blade blev malet eller kogt eller de blev endda ristet i åben ild. Dog fandt nogle den bedste fremgangsmåde og knuste Aloe bladene og dermed skabte den optimale teknologi til udvinding af Aloe gel i moderne tider. Teknologien i ​​vores produkter gør det muligt for Aloe at nå kunden i hele dens renhed, konsistens og naturlighed.

Vi kan komme på tværs med en hel Aloe Vera produkter hver dag, men det gør sikkert en forskel, hvilke aloe produkter, du vælger, hvordan vi behandler, transporterer og forarbejder (… osv.) det.

Takket være vores banebrydende teknologi indeholder vores produkter ikke tilsat vand, kunstige farvestoffer eller smag forstærkere.
Alveola Kft. blev grundlagt for ti år siden med det specifikke formål at hjælpe dem, der ønsker en sund livsstil samt støtte kosmetologers daglige arbejde med kvalitetsprodukter. Den strenge og obligatoriske kvalitetskontrol sikrer konstant stabilitet og enestående standarder for vores produkter.