Find ud af din energiske krop type.
Hvad vil være dit perfekte mad valg, hvis du ikke lider af nogen sygdom og gerne vil fastholde det på den måde?
For at vælge klogt skal du finde ud af din energetiske forfatning, kropsbygning, metaboliske effekt og nedarvede påvirkninger.
Mennesker med nedarvet stærk konstitution behøver ikke at være så streng med deres kost som mennesker med svagere konstitution. For folk med svagere konstitution kan det gøre en stor forskel i hvor godt og langt deres liv vil være.
Mange traditioner fremhæver kropstyper og anerkende deres indflydelse på sygdom og helbredelse. En kort oversigt er, at hver af os er en kombination af en eller to typer: Varm, kold, fugtig, tør eller ild, jord, metal, vand, træ.

Kropstypen er repræsenteret ved:
Hvor effektivt din krop omdanner din mad til energi, og hvor godt dine organer arbejder energisk.
Den energiske kropstype kan strække sig fra kold, kølig, varm, meget varm. Under sygdom bliver energetiske manifestationer ustabile og foranderlige. Ved at anerkende ændringen og behandle det i tide kan du forebygge udvikling af kroniske sygdomme.
Alt i livet består af specifikke energier, ligeså gør vores mad.
Hvis din mad ikke er i balance med din krops behov, resulterer det i ubalance og manifesterer sygdom i denne energi. For eksempel, hvis du spiser for mange varme fødevarer, vil det medføre med tiden at sygdom i indre varme manifesterer sig og så videre.
Udfyld dette spørgeskema for at finde ud af din energiske krop type, liste over anbefalede fødevarer elementer og optimal detox (afgiftnings) program til din kropstype.

Spørgeskema om kropstype