Nemt komplet trin for trin ‘anti-aldrings’ program til at vende negative sundhedsmæssige tilstande

Hvad kan du forvente fra dette program?
Afhængig af din helbredstilstand i starten af programmet, kan det tage fra 2
til 5 uger for at se og mærke resultater.
Punktlig opfølgning af programmet giver hurtigere resultater.
- Forbedring af energi
- Bedre blodcirkulationen
- Mere afslappet sind, endnu mere fokusering.
- Forbedrer iltudvekslingen
- heling og regenerering af syge væv (mavesår, sår)
- Forbedre hudens udseende
- Forbedre væske-udveksling gennem cellerne for komplet afgiftning
- forbedret immunfunktion

Hvordan anti aging program virker.

Formålet med dette program er at vende negative sundhedsmæssige forhold, bremse aldring og hjælpe folk til at leve sundt liv.
Uddannelsesmæssig del er tilgængelig via Internet lektioner én gang pr måned. Gennem lektioner vil jeg lære dig at leve et bæredygtigt liv og være i stand til at bruge naturlige ingredienser til at behandle og forebygge almindelige lidelser

Anti-aldring program er et program med 2 vigtige dele.

Del 1: evaluering af sundhed og diagnosticering.
Sundhedsevaluering gøres for at indsamle data om dine sundhedsmæssige betingelser og om dit miljø, som kan påvirke dit helbred. Energi-scanning bruges til at se ind i de samlede energiske ubalancer i organer, meridianer og mental / følelsesmæssig sundhed.

TCM differentialdiagnoser og evalueringer udføres ved at indsamle data for de fysiske symptomer manifesteret i kroppen. Hvis der er medicinsk diagnose eller tests føjes det til evaluering. Efter at have dannet billedet af de samlede sundhedsmæssige betingelser er det næste skridt behandlingsplanen.

Del 2: Behandlings plan er baseret på evalueringer fra trin 1.
Det er meget individuelt og kan indeholde ændringer i kost, medicinsk kost, der fokuserer på at korrigere sundhedsspørgsmål, livs-stil justeringer, korrigering af mentale / følelsesmæssige konflikter. Det kan omfatte nogle behandlinger til at øge bedre blod gennemstrømning, forbedre iltforsyning til hjerne, der regulerer homeostase (autonome nervesystem, som forbedre reaktion på hverdagens stress), øget energi i cellerne, støtte detox af kroppen på de fysiske og mentale niveauer og mange flere.

Overvåg af fremskridtene sker med særligt program, der tager biologiske alder evalueringer og evaluering stress-niveau (gratis for folk på anti-aging program), som vil blive opdateret hver uge.

Mere information på sin vej.
Hvis du ønsker at vide mere, kan du e-maile eller ringe til Olga.