Ved at afgive en ordre anerkender/forstår du at Harmony hverken kan eller vil være ansvarlige for misbrug af produkter og urteprodukter solgt gennem vores website/ bestillingsproces.

Du anerkender også at information på dette website kun er til uddannelsesmæssige formål, og du forstår at udsagn ikke er evalueret af lægemiddlestyrelsen/ fødevarestyrelsen. Ingen produkter eller deres beskrivelser har til formål at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom eller at erstatte rådgivning fra læger og sundhedspersonale.

Produkt beskrivelser, doseringer og priser kan ændres uden varsel inklusive ingredienser. vi kan ikke garantere at al information er ‘up to date’ og/eller præcis. Hvis der er unøjagtighed med en produkt beskrivelse, så send os venligst en email med detaljer før du afgiver en ordre og vi vil svare inden for 2 arbejdsdage.

Fortrolighed

Vi respekterer din fortrolighed!

Enhver og al information som indsamles på dette site holdes strength fortroligt og vil ikke blive solgt, genbrugt, udlejet, afsløret eller udlånt! Enhver information du afgiver håndteres med stor omhu og vil ikke blive anvendt på måder som du ikke har givet samtykke til. Vi benytter professionel hosting leverandør for at forebygge uauthoriseret adgang til vores informationslager. Hvis du har spørgsmål, så kontakt eller email os gerne.

Forsendelse

Internationale forsendelser

Når du afgiver en ordre, anerkender/forstår du at forsendelsesomkostningerne ikke er præcise og at den faktiske forsendelsesomkostning vil blive korrigeret på din faktura og du skal betale forskellen. Du anerkender/forstår også at Harmony ikke er ansvarlig for din forsendelse hvis den forsvinder, stjæles eller ødelægges. Harmony er heller ikke ansvarlige for told, skat, afgifter som du afkræves for forsendelse af de varer du har bestilt/købt. Ligeledes er Harmony heller ikke ansvarlige for forsendelser du har bestilt/købt, men som ikke er lovlige eller ikke tillades i dit land.

Endelig – ved at afgive en ordre bekræfter du at du har læst og forstået vores betingelser/vilkår/forsendelsesbetingelser og at du er indforstået med dem alle.

Retur Politik

Returnering accepteres indenfor 10 dage for ombytning, kredit eller refundering. Alle returneringer skal mærkes tydeligt med RMA nummer som kan fåes ved at ringe til eller email Harmony. Returvarer skal være I ubrugt, uåbnet og salgbar tilstand (ifx I umærket, original, ubeskadiget pakning).

Alle returneringer sendes til leverandør I USA for din egen regning.
Venligst kontact “Harmony” for adresse for returvarer.