Første skridt er at etablere dit personlige mønster for at designe det rigtige program.

Energi scan er fundamental i at få korrekte oplysninger om de energimæssige præstationer i kropssystemer og organer.
TCM differentialdiagnose er afgørende for etableringen af et klart billede over fysiske manifestationer i kroppen og knytte det til energimæssige ubalancer.

Efter evaluering og diagnosticere vil jeg give dig en personlig plan, som du vil skulle følge for at du kan komme dig. Denne plan vil bygge på data, som vi får fra Energi scan og fysiske evalueringer på observationer og vil omfatte:

Information om kost justeringer. Beskæftiger sig med din fødevarer følsomheder, vitamin / mineral mangel.
2. Medicinsk kost anbefaling – som urter og naturlige produkter kan anvendes til healing i din konkrete sag. Det er meget individuelt og baseret på dit mønster.

3. Anbefalinger vedrørende beskyttelse mod miljøets sårbarhed (hvis scanningen vil vise denne data) såsom elektromagnetiske forurening, toksiner og kemikalier følsomheder.

3. Din mentale følelsesmæssige mønster information relateret til din sygdom.

4. Krop – sind anbefaling.

5. Anbefalinger vedrørende andre fysiske behandlinger, der vil gavne og øge positivt udfald

Du vil blive meget godt støttet og vejledt under din helbredelses program med anbefalinger, opdateringer og overvågning af dine fremskridt indtil din helbredelse
For at understøtte dynamisk forandring i din krop og sind og justere dit program anbefales det at have 1 konsultation hver måned for 3 -6 måneder (afhængig af, hvor alvorlig tilstand) til justering af indledende oplysninger.

Ethvert individ får en individuel behandling. Ikke to mennesker kan modtage den samme behandling.Hver individuelle person får en individuel tilgang til behandling.

Der er ikke 2 forskellige personer som får den samme behandling. Første konsultation vil handle om at indsamle basis information vedr. Din sundhed for at kunne evaluere de generelle symptomer og diagnose (diagnose som den forståes inden for Kinesisk medicin). NES scan og Acugraph er ønskelige elementer ved den første konsultation, fordi de giver et klart billede af kroppen energimæssige formåen/ydelse.

Efter evaluering og diagnose får du alle redskaber/ værktøjer som du skal bruge hjemme for at få det bedre. Dette inkluderer kost justeringer og ændring i omgivelser for at skabe mere rum for helbredelse (for eksempel hvordan du renser dine omgivelser for giftige ting, hvordan du minimerer stress factorer osv). Afhængig af type og alvor af din sundhedstilstand får du forslag til forskellige holistiske behandlinger som vil fremme din helbredelse. Det kan være urte behandling, acupunktur, meridian åbnings massage, yogic osteopaty, bevidst åndedræt.

Du kan få en månedsplan med NES informationsdråber programmet som korrigerer energimæssigt forstyrrede felter. For alvorlige helbreds tilstande relateret til auto/ lav immun system; kræft, aids, rea forstyrrelser får du brug for adskillige måneder for helbredelse. Det anbefales at tilslutte sig medlemsskabs program i 6 måneder, hvor du kan benytte de inkluderede konsultationer og reduceret pris på gen-scanning og behandling.