Første skridt er at etablere dit personlige mønster for at designe det rigtige program.

Energi scan er fundamental i at få korrekte oplysninger om de energimæssige præstationer i kropssystemer og organer.
TCM differentialdiagnose er afgørende for etableringen af et klart billede over fysiske manifestationer i kroppen og knytte det til energimæssige ubalancer.

Efter evaluering og diagnosticere vil jeg give dig en personlig plan, som du vil skulle følge for at du kan komme dig. Denne plan vil bygge på data, som vi får fra Energi scan og fysiske evalueringer på observationer og vil omfatte:

Information om kost justeringer. Beskæftiger sig med din fødevarer følsomheder, vitamin / mineral mangel.
2. Medicinsk kost anbefaling – som urter og naturlige produkter kan anvendes til healing i din konkrete sag. Det er meget individuelt og baseret på dit mønster.

3. Anbefalinger vedrørende beskyttelse mod miljøets sårbarhed (hvis scanningen vil vise denne data) såsom elektromagnetiske forurening, toksiner og kemikalier følsomheder.

3. Din mentale følelsesmæssige mønster information relateret til din sygdom.

4. Krop – sind anbefaling.

5. Anbefalinger vedrørende andre fysiske behandlinger, der vil gavne og øge positivt udfald

Du vil blive meget godt støttet og vejledt under din helbredelses program med anbefalinger, opdateringer og overvågning af dine fremskridt indtil din helbredelse
For at understøtte dynamisk forandring i din krop og sind og justere dit program anbefales det at have 1 konsultation hver måned for 3 -6 måneder (afhængig af, hvor alvorlig tilstand) til justering af indledende oplysninger.

Ethvert individ får en individuel behandling. Ikke to mennesker kan modtage den samme behandling.Hver individuelle person får en individuel tilgang til behandling.