Vores mirakuløse krop:

Ved at reflektere på fakta om den menneskelige krop, kan vi enes om at vores krop ikke består af separate individuelle dele. Det er en holistisk model, hvor hver del er meget organiseret og forbundet til de andre på det fysiske, kemiske, mentale, emotionelle, hukommelsesmæssige og energetiske plan.
Hver celle er kodet med inteligens og viden om præcis hvilken type arbejde den skal udføre. Ved at se på kroppem som en holistisk model kan vi se sammenhænge mellem de måder, hvorpå forskellige systemer reagerer på forskellige ubalancer. Når et system fejler energimæssigt med at udføre dets arbejde, så tager andre systemer over, hvilket dog reducerer deres egen ydelsesmæssige kapacitet.
Så det er den anden vej rundt. Når energien i et system forbedres, så vil andre systemer automatisk forbedre deres ydeevne.

Dette betyder, at for at behandle specifikke problemer på den mest optimale måde, så skal vi først behandle generelle sundhedsmæssige ubalancer ved at forbedre det totale energi flow og kvaliteten af samme gennem hele kroppen.
På grund af dette kan HVAD VI BEHANDLER ikke defineres ved en enkelt ubalance/ symptom.

Dette er en liste over sundhedsmæssige lidelser, der er meget almindelige i min praksis, og som jeg har været vidne til de mest fantastiske healinger af hele kroppen :
Ankyloserende spondylitis,
astma,
allergisk rhinitis
fibromyalgi,
gigt
Slidgigt, leddegigt (al anden form for gigt) Myasthenia gravis, Diabetes Hashimotos thyroiditis hyperthyroidisme, hypertension prostatitis Gastrointestinale lidelser som Cøliaki, Crohns sygdom, IBS, mavesår etc.
galdeblæren sten
nyresten
Bihulebetændelse.
Kontakt venligst Harmony Sundhed for mere information. Denne liste er ikke komplet.