Jeg startede min rejse på det holistiske område da jeg var 17 år gammel. Min første uddannelse var som terapeutisk massør, som jeg bestod fra Kherson Medicin skole i Ukraine.

I 1996 åbnede jeg klinik i vest Afrika, hvor jeg arbejdede med folk som led af en række problemer som fx muskel-knogle system, rheumatism, smerter osv. I Afrika lærte jeg af de lokale folk om deres traditionelle midler som de brugte for at helbrede sygdomme.

i 1998 tog jeg et 2 års practitioner kursus fra British Shcool of Yoga i “Ernæringsmæssig terapi” vedrørende diæt og ernæring og parallelt med dette studerede jeg i 4 år på “Yoga Therapist” kursus. På “Yoga Therapist” lærte jeg om anatomi og fysiologi, ernæring, åndedrætsterapi, yogisk osteopati (medicinsk manipulation af muskler og knogler), manipulation og massage, afspændings massage, fysiologi, hjerne-bevidstheds kommunikation, hypnoterapi, og Bio-Strata – stadier af eksistens. Ved at indarbejde min viden med praktisk erfaring og observere resultaterne hos mine klienter udviklede jeg min egen metode til at behandle led og muskel smerter – en metode med 98% success.

I 2001 flyttede jeg til Færøerne og åbnede klinik der. Jeg arbejde på Færøerne indtil 2012. I 2008 fik jeg eksamen fra min 4 årige uddannelse fra East-West School of Herbology. Jeg lærte om vestlige urter, kinesisk traditionel urte medicin og kinesisk medicinsk diæt.

I 2007 blev jeg optaget på Nordic College of Chinese Medicine med Professor Chen Donghui og jeg tog min exam in joint Advanced Acupuncture and Moxibustion course i Juni 2008.

I 2011 bestod jeg mit kursus hos NES Health Ltd hvor jeg blev certificeret NES Health Practitioner. Siden 2012 har jeg arbejdet med base i min private klinik i Danmark. Som en del af mit arbejde er jeg professionel Life-style Consultant.


Harmony Health Center tilbyder en holistisk tilgang til helbreds problemer. Vi tror at helbreds ubalancer kan genoprettes ved at hjælpe kroppens indbyggede og naturlige evne til at heale. Vi kan hjælpe dig og afbalancere med behandlinger som massage, akupunktur, urter og diæt.