Hurtigt smertefri

Den 11/4 2016 havde jeg en ulykke. Jeg faldt ned af nogle trin og beskadigede mit knæ – jeg havde mange smerter, mit knæ svulmede op, jeg kunne ikke bruge mit ben osv. Min læge fortalte mig, det var en mus i knæet og rådede mig til at kontakte hospitalet til røntgen og yderligere undersøgelse – Han sagde, at det vil tage op til 1 måned at komme fri af den smerte.

Ved et tilfælde kom Olga et par dage senere for at besøge mig og tilbød mig hendes behandling. Det var særlig kinesisk massage hvor hun manipulere mine knæled. Allerede efter den første behandling blev mine symptomer reduceret med 50%.

Jeg tog mere behandling hver anden dag – i alt 3 gange. Efter behandling nr. 3 følte Jeg mit knæ var normalt igen- ingen smerter, ingen hævede knæ, og jeg kunne gå normalt. Så lægerne har ikke altid ret !!!

I dag 14/5 2016 er mit knæ helt normalt, og jeg kan nemt gå en tur og gøre alle slags ting – som at arbejde i min have, hop ombord på vores båd etc. Jeg føler ingen smerter længere – takket være kære Olga og hendes helbredende hænder / fingre.

Så kontakt Olga, hvis du har en form for smerte – mindre eller større – hun er så klog og kan rådgive dig i næsten enhver form for spørgsmål og dine problemer vil gå væk hurtigt.
Jeg kan kun anbefale hende varmt.

Bedste hilsener
Kirsten Andersen

Add a Comment