Komplekse kosttilskud

Complex Dietary Supplement

Kosttilskud (også kendt som ernæringstilskud) er koncentrerede kilder til næringsstoffer (proteiner, kulhydrater, fedt, vitaminer, mineraler, kostfibre) og andre fysiologisk aktive stoffer (antioxidanter, L-carnitin, Prebiotika, probiotika, koffein, vegetabilske komponenter), der bidrager til at supplere vores traditionelle daglige kost effektivt på grund af deres gavnlige ernæringsmæssige eller fysiologiske virkninger.

Immune Complex

Immune Complex

Hvis vores daglige menu ikke giver os den rigtige mængde af antioxidanter, mineraler og vitaminer, er vi nødt til at sikre, at de tilføres på anden vis.


pH Complex

Ph Complex

De mest basiske fødevarer er for eksempel grønne planter. De er meget vanskelige at inkorporere i den daglige kost i tilstrækkelige mængder, så regelmæssig indtagelse af pH Complex drink som en behandling er meget anbefalet!


Coral Calcium Complex

Coral Calcium Complex

Med en kost med få mineralrige frugter og grøntsager anbefales indtag af ekstra kalktilskud.

Add a Comment