Hår test

En hår væv mineral analyse er en standard test, der anvendes til biologisk overvågning af sporstoffer og giftige metaller i mennesker og dyr arter. Den samme teknologi anvendes til jord testning og afprøvning af stenprøver til påvisning mineralindhold.

Hår, ligesom alle andre kroppens væv, indeholder mineraler, der er deponeret som håret vokser. Selvom håret er død, mineralerne forblive som håret vokser ud. En prøve af hår klippe tæt på hovedbunden indeholder oplysninger om mineralske aktivitet i håret, der fandt sted over de seneste tre til fire måneder, afhængigt af hastigheden af ​​hårvækst.

Forudsat et mineral blueprint af ens biokemi, kan et hår væv mineral analyse give relevante oplysninger om ens stofskifte, energi niveauer, sukker og kulhydrat tolerance, stadium af stress, immunsystemet og glandulær aktivitet.

En hår væv mineral analyse test for niveauet af 20 mineraler og giftige metaller i en prøve af hår. Det er et væv mineral test, der er ikke-invasiv, relativt billig og præcis.
To forskellige test profiler til rådighed i harmoni sundhed.

Profil I – Laboratory Mineral Assay
Denne profil er den grundlæggende Assay, der viser de makro- og mikromineraler, giftige metaller og væsentlige nøgletal. Et diagram er tilvejebragt, der identificerer den patientinformation og illustrerer grafisk testresultaterne. Der er ingen tolkning forsynet med denne profil.
Pris: kr.550

Profil II – Laboratory Mineral Assay og Complete Tolkning

Denne profil omfatter det komplette mineral Assay gives i Profil I, plus en grundig fortolkning, anmeldelser betydelige mineral niveauer og nøgletal og giver relevante oplysninger om de patienter, metaboliske sats, energi niveauer, sukker og kulhydrat tolerance, immunsystemet, kirtel aktivitet, autonom balance , metaboliske tendenser, grundlæggende kostråd og et komplet kosttilskud program designet til at hjælpe med at afbalancere kroppens kemi Pris: kr. 1000.00

Add a Comment