Madlavnings lektion i Thorshavn 15/6-2015

Vores næste madlavnings lektion handler om energi. Vi skal lære, hvordan energi produceres i kroppen. Vi skal også se på årsagerne til, at energi tabes så let. Vi skal lære om hvordan til at skabe energi og holde på den i “sikkerhedsboks”

Vores menu for denne dag vil omfatte mad opskrifter til:
Styrkelse af Energi (Qi), Yin (feminine aspekt af kroppen) Yang (maskulin aspekt af kroppen) Styrkelse af kroppens samlede forfatning, Styrkelse af Nyre Energi (Qi) (energi kilden i kroppen, roden af seksualitet) Styrkelse af lænden og knæ Styrkelse af nedarvet forfatningsmæssige energi.
Del 1. Foredrag
Del 2. Madlavning sammen
Del 3. Middag
Deltagerne vil få gratis biologiske alder test, der vil vise ægte krop alder.
Dato: 15.06.15
Tid: fra kl.18.00 til kl. 21.00
Pris: kr. 690

Add a Comment