Sig farvel til Migræne

Eftir Ester Áarskarð, mars 2015Ester Áarskarð

Jeg plejede at være et af ​​de mennesker, der købte “almindelig” mad .. brød, smør, fløde, mælk, boullion, færdige supper, mel, sukker, pølser, slik og sodavand osv.

Jeg tog også smertestillende medicin mod mine hovedpiner fra en alder af 11-31, og jeg tog piller mod migræne. Jeg troede, jeg havde trukket det “heldige antal migræne”. Og det ligger til familien, så jeg fik at vide af lægerne, at det var genetisk ..

I november 2014 ordinerede min læge blodtryks-sænkende piller, for at se om det ville lette mine symptomer .. Og jeg tænkte: “Åh nej jeg får blodtryk medicin i en alder af 32 !!!” 😮

Så jeg gik til Olga … Og jeg troede, hun var en streng, lille dame 😉

INGEN sukker, INGEN mel, INGEN mejeriprodukter, INGEN tilsætningsstoffer ..

Til at begynde med var det svært at lave mad, og finde noget i butikkerne .. Men jeg følte ændringen i migræne med det samme … 4-6 uger inde i min nye livsstil, fik jeg (ubevidst) fødevarer tilsætningsstoffer, to gange. Og mens jeg spise den mad, fik jeg migræne.

Nu jeg har tabt næsten 16 kg. Jeg kan have et almindeligt job (hvilket jeg ikke kunne før) … Og jeg er blevet helt vant til at købe “underlige ting”, og tilberede det hele fra bunden.

… Og Olga viser sig at være virkelig rar og hjælpsom!

Add a Comment