Symptomfri fra leddegigt

Jeg er en 58 årig kvinde, der har døjet med leddegigt, siden jeg var 38 år. Jeg vil gerne anbefale behandling for leddegigt hos Harmony Health m/ Olga Hentze. Og jeg kender flere, der har samme erfaring som jeg selv.
For seks år siden var jeg så plaget af leddegigt at jeg blev nødt til at gå med krykker, jeg var træt som en klud hele tiden og jeg havde mange smerter i flere af mine led. Jeg var så udkørt, at det kneb alvorligt med at udføre et ordenligt stykke arbejde. Og på hjemmefronten havde jeg givet op at slides med husligt arbejde. Jeg orkede simpelthen ikke at være til. TIL TRODS FOR behandling med remicade, prednison, methotroxate, folinsyre, voltaren og pinex.
Udover utilfredsstillende virkning af medicinen havde jeg udviklet hovedpine, psoriasis og høje levertal som bivirkning til medicineringen.
Heldigvis faldt jeg den 3. august i 2008 over en annonce fra Harmony.fo, og var straks parat til at give det en chance.
Beskeden lød: Du bestemmer! Jeg kan hurtigt reducere dine symptomer, men det kræver, at du følger mine kostråd og vælger at give slip på medicinen. Omvendt skal du være forberedt på at være afhængig af livslang behandling.
Selvfølgelig valgte jeg at følge Olgas råd med hensyn til medicin og kost. Behandlingen bestod af KOSTOMLÆGNING, som i første omgang overvejende bestod af at udelukke sukker, gluten og mælkeprodukter. Desuden at lave mest mulig mad fra grunden med gode og helst økologiske madvarer. Og passe på tilsætningsstoffer i færdigretter.
Desuden bestod behandlingen i forskellige kinesiske urter, akupunktur, dybdemassage og cupping for at forbedre blodgennemstrømningen i de mange stagnationer, som jeg havde.
Jeg fik samtidig grundig undervisning i madlavning efter de nye principper, samt undervisning i hvordan bestemte madvarer virker på organismen.
Efter to måneder var jeg stort set symptomfri og havde smidt 12 kg. Jeg har ikke spist én pille siden dengang Jeg er blevet mester i at takle min tilstand især med kost; og en sjælden gang med lidt massage og akupunktur (fordi jeg falder i, engang imellem! Både med hensyn til kost, men også med for meget arbejde (er fuld af energi))
Jeg synes det er ærgerligt, faktisk en skandale både på personligt plan og statsøkonomisk, at det etablerede system ikke tager forskning i alternativ behandling seriøst.

Add a Comment