iMRS

TECHNOLOGY
Den fundamentale teknologi er baseret på den nye udvikling af et processor-styret system, iRMS. iMRS står for “intelligent Magnetic Resonance Stimulation” og er baseret på næsten 2 årtiers erfaringer indsamlet fra praktik. iMRS styrer simultant alle parametre anvendt under en applikation og tjener som en ekstern enhed for alle synkront anvendte muligheder:

MAGNETIC-RESONANCE-STIMULATION
Magnetic-Resonance-Stimulation opnår med det same mærkbare resultater på en meget effektiv og ganske naturlig og blid måde. Den støtter kroppens celler i optagelsen af essentielle næringsstoffer og ilt og afskaffelse af affaldsstoffer. Microcirkulation i organismen øges – resultatet er bæredygtige forbedringer af alle kropsfunktioner og aktivering af alle naturlige selvhelende energier.


BRAIN WAVE STIMULATION Mens alle 75 milliarder celler i kroppen nyder den positive wellness effect af magnetic resonance stimulation, “bader” din hjerne simultant i det behagelige mix af veldefineret lys, farve og lyd frekvenser, som beder hjernen resonere med disse vibrationer. Resultatet er en optimering af mental balance, forbedret produktivitet, stress reduktion og en helt ny følelse af spiritual klarhed.


SOUND STIMULATION iMRS genererer med hjælp fra en indbygget musikafspiller specielt komponeret wellness music som afspilles synkront med de anvendte lys og lyd frekvenser. Dette fremmer bæredygtig afslapning og producerer en behagelig og støttende følelse under en applikation.

Source: www.intelligent-wellness.com

Add a Comment