Smerte tilstande

Indenfor kinesisk medicin er det vigtigste enkelt budskab om smerte:

Hvis der er smerte, så er mangler der frit flow
Hvis der er frit flow, så er der ingen smerte

Derfor forårsages al smerte af modstands mekanismer som påvirker det frie energi-flow eller blodgennemstrømning.
Efter i 30 år at have arbejdet med mange slags smertefulde tilstande ser jeg gang på gang hvor sandt dette budskab er. Jeg har udviklet min egen metode til at arbejde med smertefulde symptomer. Denne metode er yderst effektiv i tilfælde af akut/ kronisk smerte. Jeg bruger den i tilfælde af forskellige muskel- og skelet-tilstande som Morbus bechterew, gigt, podagra, fibromyalgi, osteoporose, knogleskørhed, ledegigt osv samt alle andre former for smerte, discusprolaps, migræne, menstruations smerter osv.

Således arbejder jeg med smerte:

1. Via konsultation og fysisk undersøgelse finder jeg de mønstre som bidrager til smerte
2. Med Nutri-Energetic scaning kan jeg se energi blokeringer i specifikke punkter, som jeg kan kalde trigger punkt, og jeg får et tydeligt billede af den totale energi balance i alle systemer.
3. Ved opsummering af alle data finder jeg den bedste strategi i anvendelsen af naturlige metoder og selvhjælp som folk udfører hjemme. Fremgangmåderne varierer og kan inkludere meridian massage, akupunktur, vakuum terapi, urter, diæt rådgivning, fysiske øvelser og informationsmedicin – terapi med specielle energi dråber (dette hjælper til at åbne energiblokeringer som meget ofte udgør en fælde af emotionelle konflikter indeni den enkelte). Der er ikke 2 mennesker som er ens og der er heller ikke 2 fremgangsmåder der er ens.
4. Det seneste system jeg anvender hedder Puls Electro-Magnetic Field anvendelse. PEMF anvendelse arbejder på det cellulære niveau ved forbedring af ernæringsforsyningen til de enkelte celler og flowet af toxiner ud af de enekelte celler, hvilket forbedrer ATP produktionen, øger niveauet af kvælstofoxid og stimulerer væksten af stamceller. System tillader at healing sker langt hurtigere.

Add a Comment